Kotisi sisustus voi olla sekä hauska että pitkäveteinen työ. Haluat tuntea olosi kotoisaksi ja mukavaksi, mutta samalla tyylikkääksi ja trendikkääksi. Jos tarvitset hieman inspiraatiota tai ideoita uuteen tyyliin, saatat olla kiinnostunut näkemään erilaisia tyylejä netissä tai jopa selailemaan sisustuslehtiä. Vertaile asioita, joista pidät tai et pidä. Joitakin hyviä ideoita uuteen sisustukseen ovat esimerkiksi värien lisääminen korostuksena, modernityyli tai trendikäs sisustus.

Hanki moniväri matto!

Jos todella haluat viettelevän tyylin tai valita uniikin lähestymistavan, yritä hauskan väripilkun lisäämistä huoneeseesi. Esimerkiksi näyttävä moniväri matto tekee tehtävänsä. Moniväri matto on täydellinen lisäys jokaiseen tilaan, johon tarvitaan väriä ja tyyliä. Yhdistä uniikkiin vaasiin tai värikkäisiin verhoihin niin kokonaisuus on rohkea valinta, joka varmasti kiinnittää vierailijoiden huomion.

Valitse nykyaikainen teema

Toinen mahtava tyylittely tai sisustusidea on käyttää nykyaikaista teemaa. Kun sisustat nykyaikaisesti, haluat käyttää neutraaleja värejä, kuten ruskea, beige, harmaa tai vaaleansininen. Erityisesti värit sopivat seinille tai koristeisiin. Yhdistä nämä värit johonkin mukavaan, mutta silti tyylikkääseen, huonekaluun ja käytä paljon valkaistuja elegantteja elementtejä. Kun sisustat nykyaikaisesti, käytät neutraaleja värejä, mutta et saa silti unohtaa koristaa seiniäsi hyllyillä, tauluilla tai muilla koristeilla. Näiden seiniä koristavien esineiden tulee olla vaaleita, että huoneeseesi syntyy kirkkautta. Valitse uniikki seinämaalaus, joka esittelee mukavaa, eleganttia ja klassista tyyliä tai koita yhdistää huoneeseesi yksinkertaisen musta taideteos. Näiden neuvojen avulla nykyaikainensisustuskesi ei voi mennä vikaan!

Moderni tyyli ei ole koskaan poissa muodista

Jos nykyaikainentyyli tai väripilkut eivät ole sinua varten, tutki muita moderneja tyylisuuntauksia. Sisustaessasi modernisti haluat keskittyä mustaan väriin ja siisteihin pintoihin. Suoria linjoja ja kovia pintoja, ne ovat modernin sisustuksen lähtökohdat. Kokeile seinien maalaamista munankuoren värisellä valkoisella ja koristele sitten mustilla huonekaluilla tai mustalla seinämaalauksella, joka todella luo modernia trendikästä tyyliä kotiisi. Modernityyli saa kenet vain tuntemaan olonsa itsevarmaksi sekä tärkeäksi. Siksi minä tätä tyyliä rakastankin!

Sinä olet oman kotisi sisustuksen mestari

Joten kaiken kaikkiaan sisustus ja tyyli ovat aina kiinni sinusta. Tee siitä omannäköisesi ja älä pelkää pieniä rohkeita tekoja. Käännät varmasti katseita kaikilla näillä trendikkäillä sisustustyyleillä.